Специализирано издание Falstaff отрази развитието на съвременното винопроизводство и традициите за правене на вино в региона на Черно Море и България

Специализирано издание за храни, напитки и lifestyle Falstaff отрази наскоро в обширна статия развитието на съвременното винопроизводство и традициите за правене на вино в региона на Черно Море и по-специално България. Представяме ви извадка от статията „Съкровищата на Черно Море“ с фокус върху България и Bessa Valley.

Прочети още...

Bessa Valley Enira Reserva 2013 спечели сребърен медал на Concours Mondial de Bruxelles 2017

 

Bessa Valley Enira Reserva 2013 получи сребърно отличие на 24-ото издание на шампионата Concours Mondial de Bruxelles, който се проведе между 5 и 7 май в Валядолид, Испания.

Прочети още...

Domaine Bessa Valley подкрепи конкурса „ИТ проект на годината“

 

За поредна година Domaine Bessa Valley подкрепи конкурса „ИТ проект на годината“, организиран от вестник Computerworld Bulgaria. Победителите – НОИ и Контракс в категория „Публичен сектор“ и Империя Мобайл в категория „Корпоративен сектор“, получиха бутилка вино от най-новата реколта на избата - Enira Selection Neipperg 2011.

Прочети още...

Domaine Bessa Valley отбеляза празника на виното Трифон Зарезан

 

Празникът беше почетен с традиционен ритуал по зарязване на лозата и тържествен водосвет

Прочети още...

Стефан фон Найперг участва в дегустация на вина в Хонг Конг

По време на „Винекспо“ Хонг Конг 2016 граф Стефан фон Найперг, собственик на винарната Беса Вали, неговата съпруга - графиня фон Найперг, и Марк Дворкин участваха в специална дегустация, която се проведе на 26 май.

Прочети още...